Caprabo i la FCAC presenten la I Jornada de Cuina de Proximitat amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya

746
Caprabo i la FCAC presenten la I Jornada de Cuina de Proximitat amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya

Caprabo i la FCAC presenten la I Jornada de Cuina de Proximitat amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya.

El Xef Jeroni Castells, del restaurant Les Moles d’Ulldecona, que gaudeix d´una estrella Michelin, serà l’encarregat d’oferir un taller d’alta gastronomia amb receptes elaborades a partir de productes de cooperatives agràries que es comercialitzen en els supermercats Caprabo.

L’acte comptarà amb la presència del Responsable de Productes de Proximitat de Caprabo, Fernando Tercero, i del President de la FCAC, Ramon Sarroca. Tots dos explicaran els objectius de la col·laboració entre les dues entitats per potenciar i posar en valor la producció de proximitat.

Chef Caprabo és el trencador espai gastronòmic que ha impulsat Caprabo per aportar un valor afegit als seus clients mitjançant la creació i la difusió de continguts relacionats amb el món de la cuina i la gastronomia. L’espai Chef Caprabo, ubicat al supermercat del Centre Comercial L’Illa Diagonal de Barcelona, consta d’una cuina vibrant i acollidora en la qual s’organitzen tallers pràctics per aprendre a cuinar en els seus múltiples formats, tenint en compte tant la cuina tradicional de qualitat com les noves tendències de mercat.

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

Dia: Dimecres, 7 de març de 2018
Hora: 12:15 h.
Lloc: Supermercat CAPRABO
Centre Comercial L’Illa Diagonal.
Av. Diagonal 557, 08029 Barcelona

Solicitar más información de esta Franquicia