Caprabo i la FCAC presenten la I Jornada de Cuina de Proximitat amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya

Caprabo i la FCAC presenten la I Jornada de Cuina de Proximitat amb Productes de Cooperatives Agràries de Catalunya.

El Xef Jeroni Castells, del restaurant Les Moles d’Ulldecona, que gaudeix d´una estrella Michelin, serà l’encarregat d’oferir un taller d’alta gastronomia amb receptes elaborades a partir de productes de cooperatives agràries que es comercialitzen en els supermercats Caprabo.

L’acte comptarà amb la presència del Responsable de Productes de Proximitat de Caprabo, Fernando Tercero, i del President de la FCAC, Ramon Sarroca. Tots dos explicaran els objectius de la col·laboració entre les dues entitats per potenciar i posar en valor la producció de proximitat.

Chef Caprabo és el trencador espai gastronòmic que ha impulsat Caprabo per aportar un valor afegit als seus clients mitjançant la creació i la difusió de continguts relacionats amb el món de la cuina i la gastronomia. L’espai Chef Caprabo, ubicat al supermercat del Centre Comercial L’Illa Diagonal de Barcelona, consta d’una cuina vibrant i acollidora en la qual s’organitzen tallers pràctics per aprendre a cuinar en els seus múltiples formats, tenint en compte tant la cuina tradicional de qualitat com les noves tendències de mercat.

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

Dia: Dimecres, 7 de març de 2018
Hora: 12:15 h.
Lloc: Supermercat CAPRABO
Centre Comercial L’Illa Diagonal.
Av. Diagonal 557, 08029 Barcelona

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.